Σέρβις Ηλιακού Θερμοσίφωνα

fon-0004

Νέο

Σέρβις Ηλιακού θερμοσίφωνα από ειδικούς στο χώρο. 

Ζητήστε προσφορά τώρα.

Λεπτομέρειες

Σέρβις Ηλιακού θερμοσίφωνα από ειδικούς.

- Γιατί ένας Ηλιακός θερμοσίφωνας χρειάζεται Σέρβις;
Ο Ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα μηχάνημα. Έχει μεταλλικά μέρη που, όπως όλα τα μέταλλα, με το πέρασμα του χρόνου φθείρονται. Το σέρβις χρείάζεται για δύο λόγους. 1ον Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μετάλλων, (μπόιλερ, αντίστασης και σωληνώσεων) μειώνοντας τη φθορά τους, και 2ον αυξάνει την απόδοση του ηλιακού, κάτι που χρειάζεται τη χειμερινή περίοδο.

- Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνω σέρβις στον Ηλιακό μου Θερμοσίφωνα;
Σε έναν Ηλιακό Θερμοσίφωνα που έχει να συντηρηθεί πάνω από 3 έτη, η καταλληλότερη εποχή είναι... το συντομότερο δυνατό. Για τους Θερμοσίφωνες που συντηρούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή (κάθε δύο χρόνια), η καλύτερη εποχή είναι νωρίς το φθινόπωρο, για να έχει ο Ηλιακός την καλύτερη δυνατή απόδοση κατα τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

- Γιατί πρέπει να καλύπτω το καλοκαίρι τους συλλέκτες του Ηλιακού μου;
Κατά τους θερινούς μήνες, η ηλιακή ακτινοβολία είναι αρκετά ισχυρότερη από τον χειμώνα. Επιπρόσθετα το νερό του δικτύου ύδρευσης είναι θερμότερο. Προκειμένου να προστατέψετε το κύκλωμα ηλιοθερμικού υγρού και το μπόιλερ του ηλιακού άπο υπερθέρμανση, καθώς και από αύξηση της πίεσης, πρέπει κατά τους θερινούς μήνες να σκιάζεται τεχνητά το 50% της συλλεκτικής επιφάνειας των ηλιακών πάνελ.   

Προσοχή! ΠΟΤΕ μη χρησιμοποιείτε αντιψυκτικό ψυγείου αυτοκινήτου! Επίσης όταν το ηλιοθερμικό κύκλωμα χρειάζεται συμπλήρωμα, συμπληρώστε μόνο νερό!Σχετικα Προιοντα