Ψηφίδες  Υπάρχουν 54 προϊόντα

Ψηφίδες
Ψηφίδες
ανα σελίδα

Επιφάνεια: αντίκ. Χρώμα: σύνθεση χρωμάτων. Διαστάσεις σχεδίου:30x30cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε.Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: μάρμαρο. Επιφάνεια: αντίκ. Χρώμα: λευκό με γκρι-μπλε γραμμές.Διαστάσεις σχεδίου: 30,5x30,5cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Επιφάνεια: αντίκ. Χρώμα: μπεζ. Διαστάσεις σχεδίου: 30x30cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2 Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Επιφάνεια: αντίκ. Χρώμα: λευκό-μπεζ. Διαστάσεις σχεδίου: 30x30cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε.Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Επιφάνεια: αντίκ. Χρώμα: σύνθεση του μπλε, γκρι και λευκό. Διαστάσεις σχεδίου: 30x30cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2 Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: μάρμαρο. Επιφάνεια: αντίκ. Χρώμα: λευκό (snow-white). Διαστάσεις σχεδίου: 30,5x30,5cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2 Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: φίλντισι. Επιφάνεια: κομμένη. Χρώμα: απαλή σύνθεση χρωμάτων. Διαστάσεις σχεδίου: 30x30cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: μάρμαρο. Επιφάνεια: γυαλισμένη. Χρώμα: λευκό (snow-white). Διαστάσεις σχεδίου: 31,5x29cm με πάχος 1cm Τιμή: 0,479m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: σχιστολιθικό πέτρωμα. Επιφάνεια: φυσική. Χρώμα: σύνθεση χρωμάτων του γκρι, σκούρου πράσινου και λευκού. Διαστάσεις σχεδίου:30,5x30,5cm με πάχος 1cm Τιμή: 1,035m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: μάρμαρο. Επιφάνεια: γυαλισμένη. Χρώμα: λευκό (snow-white).Διαστάσεις σχεδίου: 30x30cm με πάχος 1-3cm περίπου. Τιμή: 1m2 Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: φίλντισι. Επιφάνεια: γυαλισμένη. Χρώμα: απαλή σύνθεση χρωμάτων. Διαστάσεις σχεδίου: 30x30cm με πάχος 1cm Τιμή: 1m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Υλικό: μάρμαρο. Επιφάνεια: γυαλισμένη. Χρώμα: λευκό με γκρι-καφέ γραμμές. Διαστάσεις σχεδίου: 31,5x29cm με πάχος 1cmΤιμή: 0,479m2Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε. Ενημερωθείτε για τιμή εδώ καθώς και για την περιγραφή του προϊόντος.

Προβάλονται 1 - 12 απο 54 προϊόντα