ανα σελίδα

Ολοκληρωμένες προτάσεις κατασκευής κουζίνας. Ειδικοί στο χώρο της κουζίνας με γνώση και τεχνολογικό υπόβαθρο, καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνουν την ανακαίνιση - κατασκευή της κουζίνας σας.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες για την ανακαίνιση του μπάνιου σας και η εμπειρία μας στο χώρο θα σας δώσει την απαραίτητη καθοδήγηση. Συνεργαζόμαστε με συνεργεία τοποθέτησης πλακιδίων και υδραυλικών.

Δωρεάν μελέτη για την τοποθέτηση του ηλιακού. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη συντήρησή του.

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην οικιακή θερμική διαχείριση. Συνδυάζονται με πλήθος συστημάτων όπως δεξαμενές ζεστού νερού χρήσης, ηλιακούς συλλέκτες, θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση, λέβητες κ.α.

Αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής.Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων.Έλεγχος των σωληνώσεων αποχέτευσης/ ύδρευσης.Έλεγχος και γενική δοκιμή των νέων εγκαταστάσεων.Τοποθέτηση νέων πλακιδίων μπάνιου (ισχυρές ρητινικές  κόλλες αρμοστούς)Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής

Αναλάβαμε την ολική ανακαίνιση του ψαροπωλείου καθώς και τον εξοπλισμό του.Design by Konstantina Nikou

Αναλαμβάνουμε την επίβλεψη του έργου και παραδίδουμε το χώρο σας 'με το κλειδί στο χέρι'. 

Εξειδικευμένος συνεργάτης μας μπορεί να έρθει στο χώρο σας και να σας προτείνει την ιδανική επιλογή για σας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και η εμπειρία μας στο χώρο θα σας δώσει την απαραίτητη καθοδήγηση. Συνεργαζόμαστε με συνεργεία τοποθέτησης πλακιδίων και υδραυλικών

Δωρεάν μελέτη για την τοποθέτηση του ηλιακού. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη συντήρησή του.

Ειδικοί στο χώρο του μπάνιου, με γνώση και τεχνολογικό υπόβαθρο, καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνουν την ανακαίνιση - κατασκευή του μπάνιου σας

Ολοκληρωμένες προτάσεις κατασκευής κουζίνας. Ειδικοί στο χώρο της κουζίνας με γνώση και τεχνολογικό υπόβαθρο, καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνουν την ανακαίνιση - κατασκευή της κουζίνας σας.

Αναλαμβάνουμε την ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας από τη μελέτη μέχρι την παράδοση.Πολυετής εμπειρία, ποιοτικά και σύγχρονα υλικά, 3D design, λεπτομερές κατασκευαστικό χρονοδιάγραμμα.

Προβάλονται 1 - 12 απο 19 προϊόντα