Φίλτρα Νερού & Ανταλλακτικά  Υπάρχουν 6 προϊόντα

Φίλτρα Νερού & Ανταλλακτικά
Φίλτρα Νερού 3Μ AP Easy ECO - 3Μ AP Easy PRO - Torayvino MK2
& Ανταλλακτικά

Το φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MK2 αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τις οσμές από το νερό. Συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση το φίλτρο καθαρισμού νερού Torayvino MK2 βελτιώνει την καθημερινή σας ζωή αφαιρώντας τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο διατηρώντας παράλληλα όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο νερό σας με ένα διπλό σύστημα...

30,00 €

Ανταλλακτικό φυσίγγιο για το σύστημα AP2-401G. Είναι φίλτρο ειδικά σχεδιασμένο για την αγορά αυτόματων πωλητών κρύων & ζεστών ροφημάτων αλλά και ψυκτών γραφείων με σύνδεση στο δίκτυο ύδρυσης σε περιοχές με επιβαρυμένο δίκτυο νερού και χαμηλή σκληρότητα ως 120 ppm (mg/lit).

57,00 €

Το φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MK2 αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τις οσμές από το νερό. Συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση το φίλτρο καθαρισμού νερού Torayvino MK2 βελτιώνει την καθημερινή σας ζωή αφαιρώντας τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο διατηρώντας παράλληλα όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο νερό σας με ένα διπλό σύστημα...

69,00 €

Ανταλλακτικό φυσίγγιο ενεργού άνθρακα 3Μ για το σύστημα BEV127.Ανταλλακτικό φυσίγγιο για το σύστημα BEV127, τύπου SQC™, διπλής ενέργειας 5 micron, ειδικά σχεδιασμένου για συσκευές παραγωγής αναψυκτικών και χυμών. Είναι φίλτρο της 3M με σύνθεση ενεργού άνθρακα AgION. Είναι κατάλληλο για περιοχές με πολύ επιβαρυμένο δίκτυο ύδρευσης.

119,00 €

Premium οικιακό σύστημα φίλτρου άνθρακα χαμηλής ροής (τοποθετείται σε ξεχωριστή βρύση) AP EASY ECO. Ετήσιο φίλτρο υψηλών προδιαγραφών στα 0,5 μm, εξαιρετικά οικονομικό στην χρήση και με την πιστοποίηση της 3M™.Made in USA. 

125,00 €

Prenium οικιακό φίλτρο υψηλής ροής, ενεργού άνθρακα AP EASY PRO ετήσιας αντικατάστασης στα 0,5μm. , για φιλτραρισμένο νερό κατευθείαν από το κρύο του μίκτη της κουζίνας σας!Παραδίδεται με κεφαλή ταχυσυνδέσμων John Guest, 3/8" για πανεύκολη τοποθέτηση χωρίς τεφλόν. (DIY - φτιάχτο μόνος σου).

199,00 €
Προβάλονται 1 - 6 απο 6 προϊόντα