email: info@e-fontana.gr

fontana-logo
fontana-logo

Όροι Χρήσης, – Αποστολές & Επιστροφές

Όροι Χρήσης, – Αποστολές & Επιστροφές

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Ιστοσελίδας

 

Η FontanaEnergyHome (η Εταιρεία) σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της. Παρακαλούμε, προτού χρησιμοποιήσετε της ιστοσελίδα μας να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις. Κάθε χρήση και πρόσβαση στο υλικό που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας υπόκεινται στους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις και εφόσον επιλέξετε να επισκεφτείτε ή να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας σημαίνει ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της συγκεκριμένης Ιστοσελίδας.

Η Εταιρεία μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει οποιονδήποτε όρο ή προϋπόθεση χρήσης και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που θα εμφανίζονται στους όρους χρήσης. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης πρέπει να διαβάζει τους όρους χρήσης κάθε φορά που επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και το δίκαιο άλλων χωρών ενδέχεται να είναι διαφορετικό. Οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας μας σε χώρες που απαγορεύονται, θεωρείται ως μη γενόμενη.

Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να περιορίσει την παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων της σε οποιοδήποτε πρόσωπο , γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία και να  περιορίσει τις ποσότητες ή οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που παρέχει.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας (συμπεριλαμβάνονται λογότυπα, κείμενα , γραφικά , τίτλοι) αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησίας της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων. Αποτελούν επίσης περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας και προστατεύονται από τους νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στην ιστοσελίδα δε παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης από τρίτους. Στα περιεχόμενα της Εταιρείας απαγορεύεται η αντιγραφή , μεταφορά ή δημιουργία όμοιας εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού για τον κάτοχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιτρέπεται κατόπιν συνεννόησης με την Εταιρεία  η αναπαραγωγή, η διάδοση ή η μετάδοση του περιεχομένου για εμπορικούς σκοπούς.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το www.e-fontana.grεξασφαλίζει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας του καθώς παρέχει όλες τις διαδικασίες που προφυλάσσουν τα στοιχεία που οι χρήστες συμπληρώνουν μέσα σε αυτό. Χάρη σε αυτές τις διαδικασίες τα δεδομένα παραμένουν ασφαλές χωρίς την πρόσβαση την απώλεια , την κακή χρήση την αλλαγή ή την καταστροφή τους.

 

Τιμολόγηση

Στα προϊόντα που η τιμή αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας, η τιμή είναι τελική συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α αλλά δεν περιλαμβάνεται η χρέωση μεταφορικών (βλ. ενότητα ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ). Στις περιπτώσεις που η τιμή δεν αναφέρεται σε κάποιο προϊόν ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για το τελικό κόστος κτήσης του προϊόντος ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η τρέχουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Αν πχ υπάρχει κάποια προσφορά συγκεκριμένης ημερομηνίας η τιμή της μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης δεν θα ισχύει. Για αυτόν τον λόγο ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για την επαλήθευση της τιμής προ τυχών παραγγελίας.

 

Περιγραφή Προϊόντων

Το ηλεκτρονικό μας καταστήμα www.e-fontana.gr  προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό  πιο λεπτομερής η περιγραφή των προϊόντων. Στην περίπτωση που δεν σας καλύπτει η περιγραφή της ιστοσελίδας μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 210 9610956) ή μέσω emai (info@e-fontana.gr) και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία χρειασθείτε.

Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολή Προϊόντων 
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Η Εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσία ταχυμεταφορέων (courier) και πρακτορεία μεταφορών (για παραγγελίες εκτός νομού Αττικής), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής που υπολογίζονται από το σύστημά μας αφορούν αποστολές με Πρακτορεία μεταφορών και παραλαβή των προϊόντων από την έδρα των μεταφορικών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί τα προϊόντα να αποσταλλούν με πρακτορείο

ταχυμεταφορών (courier – Γενική Ταχυδρομική) θα πρέπει απλά να μας το δηλώσει κατά την παραγγελία. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες της Εταιρείας, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. 

>ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ

*Παραδίδουμε Δωρεάν σε όλες τις περιοχές της Αθήνας*

>ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων ανάλογα με τα κιλά(KG) διαμορφώνονται ως εξής:

>1,0-3,0kg : 4,90ευρώ
>3,1-5,0kg : 6,00ευρώ
>5,1-10,0kg : 7,00ευρώ
>10,1-15,0kg : 10,00ευρώ
>15,1-30,0kg : 15,00ευρώ
>30,1-40,0kg : 18,00ευρώ
>40,1-50,0kg : 20,00ευρώ
>50,1-55,0kg : 25,00ευρώ
>55,1-60,0kg : 30,00ευρώ
>60,1-70,0kg : 39,00ευρώ
Σε περίπτωση μεγαλύτερου σε kg φορτίου θα προηγείται συννενόηση με τον πελάτη.

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων 
Τα αποστελλόμενα προϊόντα ελέγχονται πριν παραδοθούν στις εταιρείες μεταφορών και από την εταιρεία μας και από τους μεταφορείς. Για παραδόσεις εκτός Αττικής:

Για καταστροφή προϊόντων που προέρχεται από την μεταφορά των προϊόντων δεν ευθύνεται η εταιρεία μας καθώς τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.
(Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστούμε επικοινωνία του πελάτη με το πρακτορείο μεταφορών πριν την μεταφορά)
Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση 
Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 

          Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη και θα πιστώνεται (επιστρέφεται) στον πελάτη το 95% της αρχικής αξίας του προϊόντος . 

          Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ως προς τη λειτουργία του(DOA), ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή(για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής(ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία. 

          Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή(για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί κατά την παραλαβή , παρουσία του μεταφορέα(σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφραγίσης των προϊόντων).Εάν η μεταφορική εταιρεία έχει υπογράψει και παραλάβει ως άρτιο προς μεταφορά το εμπόρευμα αυτό ταξιδεύει με την ευθύνη του μεταφορέα και του πελάτη.  Σε περίπτωση που το προϊόν είναι χτυπημένο πριν την μεταφορά με το πρακτορείο (για περιοχές εκτός Αττικής), τα έξοδα επιστροφής(ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία. 

          Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές/συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται κατόπιν συννενόησης πριν με την εταιρεία μας και να χρησιμοποιείται ο ίδιος μεταφορέας που έκανε την αρχική αποστολή του προϊόντος.
Σημειώνεται ότι για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RAM, την οποία θα βρείτε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.

Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας “κατόπιν παραγγελίας” δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται προϊόντα από τις κατηγορίες Έπιπλα Μπάνιου, Προϊόντα Προσφοράς , Εκθεσιακά ,

Προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί ή προϊόντα των οποίων οι κωδικοί είναι κατηργημένοι και ο πελάτης είχε ενημερωθεί γι’ αυτό.

Share This :

Σύγχρονη κατοικία

Μελέτη και Σχεδιασμός , ολοκληρωμένα έργα

Σωστή μελέτη και σχεδιασμός, δημιουργία τρισδιάστατης μακέτας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο